در این مطلب قصد داریم به این بپردازیم که کوچ ها چه کارهایی انجام می دهند ، به عبارتی به نقش کوچ ها در زندگیمان و خدماتی که ارائه می دهند می پردازیم .
کوچینگ همان گفتگویی رو به جلو و آگاهانه بوده که در نتیجه آن فرد می تواند بهترین نتیجه و راهکار برای رسیدن به موفقیت در کار و زندگی خود ، شناسایی کند . این گفتگو به فرد مراجعه کننده کمک می کند که در زندگی اش اولویت ها را شناسیی کند و سپس بر اساس آن هدف گذاری کند و در راه دستیابی به آن اهداف تلاش کند.
کوچ با فرد مراجعه کننده در موقعیت ، مشکلات و پیچیدگی های زندگی شریک شده و به فرد در راه پیدا کردن بهترین راهکار برای رفع مسائل کمک می کند . کوچ موجب افزایش تمرکز و افزایش آگاهی فرد مراجعه کننده می شود تا مسیر رسیدن به موفقیت برای فرد آسان شود .
کوچ ها چه کارهایی انجام می دهند؟
حال میخواهیم به مسئولیت های کوچ بپردازیم . ابتدا باید این را بدانید که کوچ ها بر این باورند که هر فرد مراجعه کننده ، بهترین متخصص در کار و زندگی خود بوده و نوآوری لازم را دارد . تمامی مسئولیت هایی که در پایین ذکر شده ، در گفتگو کوچ با مراجعه کننده حاصل می شود :
- تشویق و هدایت فرد مراحعه کننده در جهت کشف دنیای خود
- همراه شدن و کشف آنچه فرد مراجعه کننده قصد دستیابی به آن را دارد
- پیدا کردن راه حل برای مسائل و پیچیدگی های زندگی مراجعه کننده
- تشویق مراجعه کننده برای مسئولیت پذیری در زندگی
- اقدام و عمل را ترویج میکند. در یک ارتباط کوچینگی این مراجعهکننده است که مراحل حرکت و عمل خود را مشخص میکند و این وظیفه یک کوچ نیست.
- کوچ از تغییر فرد مراجعه کننده حمایت می کند و در راه یادگیری و رشد فرد به او کمک می کند
- کوچ بجای آموزش یا توصیه ، سوال می پرسد و به پاسخ مراجعه کننده گوش می دهد. کوچ از سوالاتی قدرتمند و حیاتی در جهت یادگیری مراجعه کننده استفاده می کند
- مراجعه کننده را به تصمیم گیری در مورد هدف ها و مشکلاتش هدایت می کند .
- مراجعه کننده مراحل حرکت در راه موفقیت خود را مشخص می کند و کوچ ، فرد را به عمل و اقدام هدایت می کند
در دنیای امروز می توان کوچ را استعاره ای از کالسکه دانست . کوچ به فرد ، گروه یا یک سازمان برای حرکت و رفتن از محلی به مکانی که دوست دارد در آنجا باشد و هدف گذاری کرده ، کمک می کند . به عبارتی کوچ یک همراه در رسیدن به هدف و پیشبرد اهداف است .